Netwerk Sport

Eén duidelijke boodschap en één duidelijke werkwijze waarbij de patiënt centraal staat.

Onderdeel van:

Netwerk Sport

Het Netwerk Sport is een regionaal initiatief dat is ontstaan vanuit de behoefte om tot een betere samenwerking op het gebied van orthopedische zorg tussen de eerste en tweede lijn te komen.

Fysiotherapiepraktijken aangesloten bij Beweegzorg Noordwest en huisartsen uit de regio Alkmaar en Den Helder hebben met de orthopedisch chirurgen van Noordwest Ziekenhuisgroep en sportartsen de handen ineengeslagen om samen de behandeling sport blessures te optimaliseren. Deze fysiotherapeuten en orthopedisch chirurgen werkten al samen binnen het Netwerk Orthopedie.

De samenwerkingspartners willen inzichtelijk maken waar de zorg aan patiënten met een orthopedische aandoening aan moet voldoen, welke kwaliteitscriteria gehanteerd worden en op welke wijze partijen denken de zorg verder te kunnen optimaliseren en ontwikkelen.


Word ook lid!

Wil jij met ons samenwerken aan intensievere en beter georganiseerde therapie voor (top)sporters? Word dan lid van Netwerk Sport.

Netwerk Sport is een open netwerk, iedereen die aan de kwaliteitscriteria voldoet kan meedoen. Elke praktijk die lid is van Beweegzorg Noordwest kan aansluiten bij het Netwerk Sport.

Aanmelden kan eenvoudig via: info@bnw.nl

Samenwerkingspartners van Netwerk Sport